Pereiti prie turinio
Blog
Krepšelis0

Kanapių aliejus (ypač tyras) – 100 ml

Kanapių aliejus – aukštos kokybės augalinis aliejus – 100 ml

7,50 €

Netrukus prekyboje

Aprašymas

Kanapių aliejus gaunamas šalto spaudimo būdu iš augalo sėklų. Jį daugiausia sudaro polinesočiosios riebalų rūgštys (pavyzdžiui, linolo rūgštis omega-6, linoleno rūgštis omega-3 ir oleino rūgštis omega-9), vitaminai A, D, E, fitosteroliai, fosfolipidai ir mineralai.

Kanapių aliejus pasižymi nuostabiomis savybėmis. Jis ramina jautrią odą / galvos odą ir mažina sudirginimą. Jis taip pat naudingas odos ir plaukų drėkinimui bei maitinimui. Be to, dėl jame esančio tokoferolio jis yra itin stiprus antioksidantas.

Saugo nuo laisvųjų radikalų ir skatina odos gijimo procesą.

Rekomenduojamas naudoti nuo senėjimo skirtuose produktuose, bendrai odos / plaukų priežiūrai (įskaitant vonios produktus), lūpų priežiūros produktuose, jautriai odai.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Papildoma informacija

Svoris0,185 kg
GTIN-13

5212024904911

PREKĖS_KODAS

SKU04911

INCI

Cannabis Sativa Seed Oil

Produkto kodas: 04911 Kategorija: Žyma: